Pontonvaren en High Tea

 

Dit arrangement biedt u een compleet verzorgd dagje uit. Op onze comfortabele pontonboot kunt u optimaal genieten van het Zeeuwse water en de combinatie met een heerlijke high-tea zal dit een dag maken om niet snel meer te vergeten.


 Het programma:

 


9:00 uur: Bij aankomst krijgt u uitleg over de werking van de pontonboot en vaarroute. Uiteraard krijgt u een vaarkaart mee, zodat u onderweg kunt genieten van de rust, ruimte en gezelligheid op het Zeeuwse water.

 

9:30 uur: U kunt gaan varen. Zodra u het eeuwen oude Arnekanaal uitgevaren bent komt u op het sfeervolle Kanaal door Walcheren en vaart u richting de sluizen van Veere. Nadat u door de sluizen van Veere gevaren bent komt u op het langgerekte Veerse Meer met haar prachtige oevers en vele gezellige eilandjes!

 

13:00 uur: Aan de rand van het Veerse Meer in Veere staat het historische restaurant met een fascinerend uitzicht over het water waar u gaat genieten van de high-tea  die bestaat uit:

 

Kannetje thee of koffie, diverse zelfgebakken koekjes, en bonbons, Scones met jam en room, Tarte tatin, Chocolade brownies, Sandwiches gerookte zalm, krabsalade, Coppa di Parma, Sandwiches eiersalade, Huisgemaakte Quiche Lorraine.

 

15:00 uur: Na deze heerlijke high-tea wordt de boottocht hervat en heeft u alle gelegenheid om het Veerse Meer met haar vele eilandjes te ontdekken.

 

16:30 uur: Na een dag varen en genieten op het water en van deze heerlijke high-tea bent u met de boot gearriveerd in Middelburg waar deze onvergetelijke dag ten einde is gekomen.


- Er kunnen 2 tot 10 personen op één pontonboot. 

- Voor het huren van een pontonboot is geen vaarbewijs nodig.

- Voordat u gaat varen krijgt u uitleg over de werking van de boot en de vaarroute.

- U krijgt een vaarkaart mee.

- Voor de veiligheid zijn zwemvesten verkrijgbaar.

- Let op: In deze boot zijn Honden niet toegestaan! 

Kosten High Tea €20,- p.p.

(Minimaal 2 personen)


Klik hier om te reserveren

       Zeeland Boten verhuur - Uijterschootweg 22 - 4338 PN Middelburg - 0118-613659

Zeeland Boten Verhuur
Kom dit zelf er-VAREN..