Sloep en High Tea

 

Dit arrangement biedt u een compleet verzorgd dagje uit. In onze gezellige sloep kunt u optimaal genieten van het Zeeuwse water en de combinatie met een heerlijke high-tea zal dit een dag maken om niet snel meer te vergeten.


Het programma:


9:00 uur:
Bij aankomst krijgt u uitleg over de werking van de pontonboot en vaarroute. Uiteraard krijgt u een vaarkaart mee, zodat u onderweg kunt genieten van de rust, ruimte en gezelligheid op het Zeeuwse water.

 

9:30 uur: U kunt gaan varen. Zodra u het eeuwen oude Arnekanaal uitgevaren bent komt u op het sfeervolle Kanaal door Walcheren en vaart u richting de sluizen van Veere. Nadat u door de sluizen van Veere gevaren bent komt u op het langgerekte Veerse Meer met haar prachtige oevers en vele gezellige eilandjes!

 

13:00 uur: Aan de rand van het Veerse Meer in Veere staat het historische restaurant met een fascinerend uitzicht over het water waar u gaat genieten van de high-tea  die bestaat uit:


Kannetje thee of koffie, diverse zelfgebakken koekjes, en bonbon, 2 Scones met jam en room, Tarte tatin, Chocolade brownie, Sandwiche gerookte zalm, krabsalade, Coppa di Parma, Sandwiche eisalade, Huisgemaakte Quiche Lorraine.

15:00 uur:
Na deze heerlijke high-tea wordt de boottocht hervat en heeft u alle gelegenheid om het Veerse Meer met haar vele eilandjes te ontdekken.

 

16:30 uur: Na een dag varen en genieten op het water en van deze heerlijke high-tea bent u met de boot gearriveerd in Middelburg waar deze onvergetelijke dag ten einde is gekomen.

 

- Er kunnen afhankelijk van de grote maximaal 4 of 6 personen  in de sloep.

- Voor het huren van een pontonboot is geen vaarbewijs nodig.

- Voordat u gaat varen krijgt u uitleg over de werking van de boot en de vaarroute.

- U krijgt een vaarkaart mee.

- Voor de veiligheid zijn zwemvesten verkrijgbaar.

- Let op: In deze boot zijn Honden niet toegestaan! 

Kosten High Tea €20,- p.p.

(Minimaal 2 personen)Klik hier om te reserveren

              Zeeland Boten verhuur - Uijterschootweg 22 - 4338 PN Middelburg - 0118-613659

Zeeland Boten Verhuur
Kom dit zelf er-VAREN..